Coaching & Consultancy

Het zijn veranderende tijden. De economie, de politiek en het bedrijfsleven zijn in transitie. Het zijn mooie woorden maar hoe verhoud jij je tot al deze prikkels. Van het Angelsaksische naar het Rijnlandse model is theoretisch wel te volgen maar wat is de veranderende rol van jou als leider, als medewerker, als bedrijfseigenaar? Het kan helpen eens een frisse blik te laten meekijken en de keuzes die gemaakt moeten worden tegen iemand anders aan te houden.  Karel heeft passie voor  verandering in bedrijven en is creatief in het vinden van oplossingen en motivatie. Heb je behoefte aan een regelmatig advies of sparren over de juiste koers? Jij bepaalt.

Je bent leidinggevende in een team en vraagt je met regelmaat af of jouw methoden de juiste zijn.  Je werkt in een veranderende omgeving en dat heeft zijn weerslag op jouw mensen. Maar welke effecten heeft het op jouw welbevinden?

Karel heeft de ervaring als leidinggevende in veranderende organisaties en kent de valkuilen en de effecten op het zelfvertrouwen. Coaching kan net even de gedachten een tikje wijzigen of juist het vertrouwen ondersteunen dat de koers de juiste is.

Alles is hierin maatwerk en afgestemd op jouw specifieke werkplek en taak. Bespreek het eens bij een kop koffie en laten we kijken of het klikt.